Army style!

Pentru sezonul răcoros, designerii ne propun stilul milităresc, cu o vasta paleta de tonuri cromatice ale armatei: verde măsliniu, kaki, oliv, şi multe imprimeuri de camuflaj.Este un trend care face furori printre fashioniste încă de acum un sezon. Marele repertoriu de nasturi metalici bombaţi, epoleti, catarame mari şi multe buzunare aplicate, este un adevarat arsenal pentru o imagine puternica şi originala totodată.

Este un stil permanent reinterpretat, dar de care nu ne putem bucura pe termen lung, aşa cum sunt piesele clasice. Se poartă acum, a cucerit şi piaţa noastră, asta însemnând că trebuie să profitam cât mai mult de comoditatea şi designul acestor haine. Dacă aceste detalii te-au convins, nu mai rămâne decât sa-ţi construieşti propria imagine pe acest trend, pornind de la temperamentul şi disponibilitatea personala vizavi de stilul army.

Opţiunile sunt multiple

Poţi alege să porţi în cadrul ţinutei doar elemente sau accesorii ale trendului său, de ce nu, army din cap până-n picioare. Dacă ai un stil predominant feminin în garderoba ta, alege o jacheta cu epoleti si bumbi metalici, pe care să o porţi cu fuste închise la culoare, şi pantofi cu toc jos sau stil oxford.

O bereta chic, aşezată pe o parte, te va evidenţia cu atât mai mult dacă vei avea parul ondulat. O geantă de mână roşie sau asortată la ţinuta va completa perfect ţinuta.

Dacă eşti nonconformistă şi ai libertatea de a purta fară rezerve acest stil, vino în întampinare cu pantaloni voluminoşi, bocanci şi veste de camuflaj. Cataramele numeroase şi insignele inspirate după decoraţiile din timpul războiului vor cântări mult, la figurat vorbind.

Ca accesorii, genţile obişnuite se pot înlocui cu rucsaci din pânză de prelata, accesorizaţi cu piele bruta, de culoare kaki.

Cizmele şi bocancii militari sunt în top 10 al pieselor army. Poate fi un stil potrivit pentru toate vârstele, cu condiţia să preiei exact ce ţi se potriveşte, nimic în plus, pentru a nu cădea în teribilism. De asemenea, să nu uităm că este un stil predominant casual, pentru zi, perfect pentru timpul liber şi deloc potrivit pentru seara sau la birou.

 

Image

Image

ImageImage

Image

Image

De fapt n-au fost niciodata in afara modei, doar ca in anumite sezoane nu s-au aflat in prim-plan. Cu atat mai mult este interesant sa observam modul in care stilul army a fost reluat in acest sezon. Eram obisnuiti cu el in tinute casual si sport. Insa in aceasta toamna imprimeul camuflaj este folosit inclusiv in tinute elegante, sustinut de croieli si piese pe masura. Piesele army au devenit o alegere interesanta pentru noptile in club sau pentru zilele in care faci o plimbare prin locurile cool ale orasului.

Image

Image

P.S. Mâine o să scriu pe blog despre Ziua Îndrăgostiţilor şi cum mi-o petrec eu împreună cu Alex :D! Până atunci, enjoy the pictures! :*

Advertisements

4 thoughts on “Army style!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s