Cum purtam leggings ?

Dacă ar fi să traducem termenul leggings în limba româna, ne-am trezi cu ceva gen jambiere, pantaloni strânşi pe corp sau ciorapi groşi, fară talpa piciorului. Însa mai bine nu încercam sa traducem noţiunea, pentru că, de fapt, vorbim de un articol vestimentar cu totul aparte – nu sunt nici pantaloni, nici ciorapi şi, mai ales, nu sunt nicidecum jambiere.

Probabil că aveţi măcar o pereche de leggings în garderoba voastra, pentru că au devenit foarte populari în ultimii ani. Vedete de toate vârstele, categoriile şi mărimile îi poartă zi de zi, cot la cot cu noi. Dar cât de bine ştim totuşi să-i purtam şi să-i asortam?

Image

ImageImage

 

 

Un lucru este clar, aceşti leggings nu se pot îmbraca, pur şi simplu, în locul panta­lonilor, şi nici măcar al jeansilor skinny. Bunaoara, niciodată, dar niciodată, nu purtaţi leggings cu o tunica scur­tă sau cu o bluza care va lasă la vedere posteriorul. Indiferent cât de tonifiata va este musculatura şi cât de mandre sunteţi de picioarele voastre, aceasta maniera de a purta leggings este total lipsita de bun-gust.

Image

Image

De asemenea, a pur­ta acest articol pe sub orice alt element vestimentar “cu picioare” (bermude, pantaloni scurţi, salopetă, pantaloni etc) e o greşeala majoră. O fusta mini, un top mai lung, o rochiţă vapo­roasă şi scurtă, de vara sau un cardigan oversize sunt cele mai indicate dacă v-aţi hotărât să purtaţi leggings. Şi, ca să-i faceţi să lucreze cu ade­varat în avantajul vostru, dând impresia de “picioa­re mai lungi”, purtaţi-i musai cu pantofi cu toc! Aveţi totuşi grijă ca tivul lor să vă ajungă la glezne; orice alta lun­gi­me, mai ales una aproa­pe de genunchi, va va arata “indesata” si nu tocmai “stilata”.

Image

ImageImage

ImageImage

Că sunt din spandex, din catifea, lucioşi sau maţi, că îi luaţi la o întal­nire, într-un club, la o plimbare în parc sau la cursul de yoga, dacă-i pur­taţi cum se cuvine, aceşti leggings se vor do­vedi de fiecare dată accesorii comode şi şic.Image

 

Sâmbătă avem de mers în Ucraina, mai exact în Kiev pentru un shooting pentru un magazin de-acolo. Urmăriţi-mă pe @instagram sau pe profilul meu de @facebook. Kisses

 

Advertisements

One thought on “Cum purtam leggings ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s